Verkoopstyling


Wanneer uw woning te koop staat besteedt u veel aandacht aan uw woning en interieur. Echter is uw tuin even zo belangrijk en vaak het eerste wat een potentiële koper te zien krijgt. Een goed onderhouden tuin is een duidelijk pluspunt waar u indruk mee kunt maken.

Door een aantal eenvoudige aanpassingen kan uw tuin er compleet anders uitzien. De investering is minimaal en het resultaat optimaal. Hieronder vindt u een aantal ‘Tips & Trucs’ welke u kunt toepassen op iedere tuin.

  • Ruim uw tuin op en berg de losse, persoonlijke spullen op. Hierdoor oogt de tuin netter, maar ook groter.
  • Verwijder eventueel onkruid en maak de beplanting netjes. Ook het gras maaien is belangrijk.
  • Te grote bomen en struiken kunnen lichtinval in het huis belemmeren. Zorg daarom dat uw beplanting blijft zoals deze bedoeld is. Dus op tijd snoeien! Beplanting en struiken die over paden hangen verwijdert u. Dit oogt netter en opgeruimd.
  • Reinig de bestrating en zorg ervoor dat er geen gras of onkruid tussen de voegen groeit.
  • Zorg ervoor dat eventuele terrassen neutraal zijn ingericht. Een potentiële koper gaat zijn eigen situatie inbeelden. Veel persoonlijke spullen of een “drukke” inrichting leiden teveel af van de eigenlijke situatie en de mogelijkheden die uw tuin biedt.
  • Wanneer u plantenbakken bij deuren plaatst zorg er dan voor dat deze in symmetrie staan. Dit oogt netter en uitnodigend.

Heeft u hulp nodig of komt u er zelf niet uit? Buiks Hoveniers & Graszoden adviseert u en kan zorgen voor een snelle vakkundige uitvoering waardoor uw tuin het visitekaartje wordt van de woning.