Graszoden

Gedurende de periode maart tot en met oktober speelt Buiks Hoveniers & Graszoden een belangrijke rol in de verkoop van graszoden in West Brabant Met name in de regio Breda – Roosendaal wordt in deze periode bijna dagelijks gras bezorgd.

Speelgazon / siergazon

Wij hebben maar één soort graszoden. Deze graszoden bestaan uit een mix van graszaden (engels raaigras, veldbeemd, roodzwenkgras, hardzwenkgras, struisgras), waardoor ze zowel voor speelgazon als voor siergazon uitermate geschikt zijn. De grasmatten worden machinaal gesneden op rollen van 0,5 m2 (125 x 40 cm).

Kwaliteit gras

Onze A-kwaliteit graszoden zijn tot een jaar langer doorgeteelt en worden dikker gesneden. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en zijn de grasmatten gemakkelijk te leggen. De graszoden worden op maandag t/m zaterdag bezorgd. Ook is het natuurlijk mogelijk de graszoden op onze kwekerij af te halen.

Graszoden bestellen

Levering van de graszoden geschiedt los op rol en is niet gebonden aan een vast aantal af te nemen vierkante meters. Voor een passende prijsopgave kunt u geheel vrijblijvend contact met Buiks hoveniers en graszoden opnemen.