Een tuin om in thuis te komen

Een tuin die opgaat in de omgeving, voldoet aan uw wensen en optimaal past bij uw gezin. Wanneer er een ontwerp ligt, kan het proces beginnen ‘van zand tot plant’. Buiks Hoveniers & Graszoden kan voor u een tuin ontwerpen met uw eigen inbreng. Bij de aanleg van uw tuin spelen er een aantal aspecten mee naast het ontwerp, zoals de bodemgesteldheid, ligging van uw tuin in combinatie met het zonlicht en uw persoonlijke wensen. In uw tuin moet het gevoel goed zijn. Daarbij draait het om uw persoonlijke smaak en beleving.

Buiks Hoveniers & Graszoden heeft ruim 40 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen. De juiste plantenkennis is bij ons aanwezig. Wij werken uitsluitend met goede materialen en gereedschap om voor u een tuin te maken waar u graag in thuiskomt. Buiks Hoveniers & Graszoden werkt dan ook met een kwaliteitsgarantie.Dat wil zeggen dat materialen en/of planten die niet aan de beloofde kwaliteit voldoen kosteloos door ons worden vervangen.

Aanleg kan in een keer, zodat uw tuin meteen ‘af’ is, of gefaseerd. Bijvoorbeeld als u uw budget over een periode wilt spreiden, of als u wel graag een vijver wilt, maar daar liever nog even mee wacht totdat bijvoorbeeld uw kinderen wat groter zijn.