Gazon

Veel tuinliefhebbers geven bij de aanleg of renovatie van de tuin de voorkeur aan graszoden. Graszoden zijn immers een kant en klaar product wat binnen enkele weken te betreden is. Buiks Hoveniers & Graszoden levert voornamelijk aan particulieren en hoveniers voor de regio Breda- Roosendaal. Wij leveren een speelgazon van de beste kwaliteit, uniform en onkruidvrij vers van eigen kwekerij.

 Aanleg gazon

Een mooi gazon is een aanwinst voor de tuin, een lust voor het oog en de trots van menig tuinbezitter. Buiks Hoveniers & Graszoden beschikt over ruim 40 jaar ervaring in het aanleggen van gazons uit eigen kwekerij. Het gras heeft op het moment dat wij het voor u aanleggen alle nodige kwaliteiten voor een optimale hergroei op de door ons bewerkte ondergrond. Onze ervaring heeft geleerd dat wij een constante kwaliteit graszoden aanleggen die bij goede behandeling jaren in topconditie blijft.

Onderhoud gazon

Als u met graszoden van Buiks Hoveniers & Graszoden  een nieuw gazon heeft aangelegd, heeft u de basis voor een prachtig gazon. De graszoden zijn gekweekt van de allerbeste grasselecties die de graszaadkweker kan leveren. Om uw gazon in topconditie te houden zal er regelmatig onderhoud gepleegd moeten worden. Denk daarbij aan bemesten, maar ook verticuteren en beluchten. Buiks Hoveniers & Graszoden heeft de juiste kennis en materialen in huis om uw gazon in topconditie te behouden.

Verwijderen gazon

Bij renovatie van uw tuin, of als uw gazon ondanks het juiste onderhoud toch aan vervanging toe is, is het noodzakelijk dat het aanwezige gazon op een professionele manier verwijderd word. Dit om er voor te zorgen dat er voldoende wortels van het gras verwijderen worden, en te voorkomen dat er onnodig veel aarde word afgevoerd.

Buiks Hoveniers & Graszoden heeft een reeks aan graszodensnijders om in iedere situatie de juiste oplossing te bieden. Ook kan Buiks Hoveniers & Graszoden het losgesneden gazon voor u afvoeren.